ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τον Βούλγαρο Καρατσανάκοφ πήρε η Παναχαϊκή

Τον Βούλγαρο Καρατσανάκοφ πήρε η Παναχαϊκή

Στην απόκτηση του Βούλγαρου μέσου, Αντόν Καρατσανάκοφ, προχώρησε η Παναχαϊκή. Ο 26χρονος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους Αχαιούς.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η Παναχαϊκή. Η αναφορά στον Αντόν Καρατσανάκοφ, Βούλγαρο μέσο, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην PFC Beroe Stara Zagora της χώρας του. Ο 26χρονος είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της πατρίδας του.

H ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Βούλγαρο Ποδοσφαιριστή, Αντόν Καρατσανάκοφ. O Αντόν Καρατσανάκοφ γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1992. Ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα την αγωνιστική σεζόν 2011/12 στην Pirin Blagoevgrad και για το 2011 -2014 αγωνίστηκε στην CSKA Sofia.

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2015/16 αγωνίστηκε στην ρώσικη Ομάδα Baltika Kaliningrad και την βουλγαρική Slavia Sofia. Το 2016/17 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Cravovia Krakow ενώ την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017/18 αγωνίστηκε στην PFC Beroe Stara Zagora. Τέλος, έχει χριστεί Διεθνής συμμετέχοντας στην Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Αντόν, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας".

Οι μεταγραφές της Παναχαϊκής έως σήμερα:

Θανάσης Παπατόλιος (ΟΦΗ), Τζέιμς Σταμόπουλος (Εργοτέλης), Κώστας Καπούταγλης (ΠΑΟ Βάρδας), Δημήτρης Μαυριάς (Απόλλων Λάρισας), Ανδρέας Κολοβούρης (Κέρκυρα), Τίμος Τσελεπίδης (ΠΑΟΚ), Ίσραελ Κολ (Σέντραλ Κόρδοβα).

Δείτε σε δράση τον Καρατσανάκοφ:

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ