ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Το VAR άλλαξε την κόκκινη κάρτα

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Το VAR άλλαξε την κόκκινη κάρτα

Ο διαιτητής του Ατρόμητος - Παναιτωλικός, Γιώργος Βρέσκας, έδειξε δεύτερη κίτρινη αρχικά τον Αλέξανδρο Μαλή, ωστόσο μετά την επανεξέταση της φάσης με VAR απέβαλε σωστά τον Ίγκορ Γιοβάνοβιτς που είχε επίσης κίτρινη. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι χάρη σε ισάριθμα γκολ του Γιώργου Μανούσου και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, σε αναμέτρηση που έγινε χρήση του VAR σε τρεις περιπτώσεις.

Τόσο στην φάση του πρώτου γκολ του ματς και σε εκείνο των φιλοξενούμενων που ακυρώθηκε, όσο και αλλαγή στην παίκτη που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Στη φάση του πέμπτου λεπτού του επιπρόσθετου χρόνου ο Γιώργος Βρέσκας έδειξε την κίτρινη κάρτα αρχικά στον Αλέξανδρο Μαλή για το φάουλ στον Πέτρο Γιακουμάκη.

Τελικά μίλησε με τον VAR, Στέφανο Κουμπαράκη, επανεξέτασε τη φάση και έδειξε την κίτρινη στον Ίγκορ Γιοβάνοβιτς. Και οι δυο είχαν ήδη κίτρινη, αυτή ήταν η δεύτερη και σήμανε αποβολή. Ο Κροάτης ήταν έξαλλος με την αποβολή του και χρειάστηκε η επέμβαση των συμπαικτών του για να ηρεμήσει.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ