ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: "Έχω ενστάσεις για το τι έχει συμβεί μετά το πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, άφησε αιχμές για τη διαιτησία στην εντός έδρας ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία στο Αγρίνιο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, Τραϊανός Δέλλας, άφησε αιχμές για την είσοδο του Ντάνιελ Αντέτζο στην περιοχή πριν εκτελέσει ο Χασίμ Μαστούρ (ο Νιγηριανός σκόρερ εν συνεχεία", ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η παραμονή.

"Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι για να το βλέπεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί. Οταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλά και να μην είμαστε φλύαροι, αλλάξαμε την εικόνα μας και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στη φάση του 55’. Δεχτήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου και αυτό μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Στο τέλος έγινε ένα λάθος απειρίας. Δεν μπορεί στο 94’ να γίνεται ένα τέτοιο λάθος και να δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παχνίδι. Ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις για το τι έχει συμβεί.

Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο αλλά για εμάς είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα ατομικά λάθη που κάνουμε και στοιχίζουν βαθμούς ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Κάθε χαμένος στην έδρα μας μετράει. Τέτοιες νίκες μπορεί να είναι και διπλές. Ο Καμαρά κι ο Λουσέρο είναι δύο παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και θα βοηθήσουν. Θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή μας", υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ