ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: "Το συναίσθημα είναι η απογοήτευση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τραϊανός Δέλλας ισχυρίστηκε ότι ο Παναιτωλικός άξιζε κάτι περισσότερο απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα δουλέψει με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Παναιτωλικός δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον προπονητή του Τραϊανό Δέλλα. Ο παλαίμαχος αμυντικός υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε και αυτός είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

"Το συναίσθημα για μένα και για την ομάδα είναι απογοήτευση. Αρχίσαμε καλά, μέχρι το 65' ελέγχαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, ο Παναθηναϊκός είχε τη φάση του πέναλτι που ο συγκεκριμένος διαιτητής είδε τη φάση ανάποδα, αλλά είναι κάτι που θα το ξαναδούμε. Μετά το 65', η εικόνα άλλαξε, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία από αυτές τιμώρησε τη δική μας αστοχία και την ανικανότητα μας να σκοράρουμε. Όπως είπα, η απογοήτευση είναι το κύριο συναίσθημα αυτή τη στιγμή.

Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, αλλά η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα και σε αυτό πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, τους είπα ότι είμαι ικανοποιημένος και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί σε λίγες μέρες έχουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ, έχουμε τα άλλα δύο ματς του ομίλου και θα δούμε αν θα προκριθούμε".

Οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο δεν σας βοήθησαν. Μήπως φοβήθηκαν υπερβολικά τον Παναθηναϊκό, παρότι παίζει με τόσους νέους;

"Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι όποιος παίζει βασικός ή μπαίνει αλλαγή, πρέπει να δίνει το 100%. Σήμερα δεν πήρα όλα όσα ήθελα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δω".

Πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης;

"Πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Μόνο στο πρώτο παιχνίδι υπήρξε πρόβλημα. Δεν έχουμε έλλειμμα φυσικής κατάστασης".

Η ομάδα παράγει φάσεις, αλλά δεν σκοράρει. Θεωρείτε ότι υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε;

"Δεν θα διαφωνήσω. Είναι κάτι που μας προβληματίζει, δουλεύουμε σε αυτό. Δεν αρκεί να δημιουργείς, πρέπει και να σκοράρεις. Σήμερα κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ήμασταν και άτυχοι, είχαμε φάση που ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Θεωρώ ότι αυτό θα λυθεί μέσα από τη δουλειά".

Φοβάστε μήπως η ήττα στο Κύπελλο, σας επηρεάσει στο πρωτάθλημα;

"Δεν πήραμε αποτέλεσμα, αλλά κάναμε καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι αν νικούσαμε σήμερα, θα ήταν μία γερή ένεση ψυχολογίας, αλλά αυτό δεν έγινε. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Δεν είμαστε σε κρίση, αλλά υπάρχουν παιχνίδια όπως του Σαββάτου που πρέπει να νικήσουμε για να ανεβούμε βαθμολογικά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ