ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Επιστροφή για Ταχάρ, Λιάβα και Μαλή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Taxar, Panaitolikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη με τον Μάχη Χάβο να έχει στη διάθεση του τους Ταχάρ, Λιάβα και Μαλή όχι όμως και τους Ντίας, Τσιγγάρα.

Μετά το βαθμό που απέσπασε στη Λάρισα, σε ένα ματς που βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή και θέλει και απ' αυτό το παιχνίδι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος, υπολογίζει στους Ταχάρ, Λιάβα και Μαλή που επέστρεψαν στην αποστολή όχι όμως και στους Ντίας, Τσιγγάρα που είναι τιμωρημένοι και τον Πάρρα που έμεινε εκτός.

Η 18άδα της ομάδας του Αγρινίου αποτελείται από τους: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ και Τζανακάκη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ ο Παναιτωλικός ενημέρωσε πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας και πως δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια για τη διάθεση απλών εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δυνατότητα εισόδου και στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος Super Leageue με τον Άρη. Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια καιδεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια. Έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαθητές Γυμνασίων και αθλητές ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του νομού μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ