ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Έρχεται Ελλάδα για υπογραφές ο Κάστρο

Παναιτωλικός: Έρχεται Ελλάδα για υπογραφές ο Κάστρο

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, Λουίς Κάστρο, αναμένεται εντός της εβδομάδας στο Αγρίνιο για να υπογράψει και ν' ανακοινωθεί από τον Παναιτωλικό. Φιλικό με την Μπενφίκα Β' τον Αύγουστο.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε στις 19 Απριλίου ότι ο Λουίς Κάστρο ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του Παναιτωλικού για τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής τις επόμενες ώρες θα λύσει το συμβόλαιό με την Κ23 της Γκιμαράες και στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται στο Αγρίνιο για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Στο παρελθόν ο Κάστρο έχει περάσει από τους νέους της Μορεϊρένσε και της Βιζέλα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει για επαγγελματικούς λόγους εκτός χώρας Ιβηρικής. Είχε εργαστεί στην Ουγγαρία, στα τμήματα υποδομής της Ντέμπρετσεν.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β'

Δεν αποτελεί μυστικό ότι Λουίς Κάστρο αναλαμβάνει προπονητής στον Παναιτωλικό με τις ευλογίες της Μπενφίκα. Άλλωστε η συνεργασία με τους αετούς είναι τόσο στενή τόσο σε επίπεδο παικτών (Γκούγκα, Αμαράλ θα παραμείνουν δανεικοί), όσο και σε τεχνογνωσία.

Μάλιστα, η δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα αναμένεται στην Αιτωλοκαρνανία τον Αύγουστο για φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ