Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για ανέκδοτα από τη πλευρά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Με καυστική ανακοίνωση απάντησε ο Παναιτωλικός στα αρχικά λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στην εκδίκαση για την πιθανή πολυιδιοκτησία που έκανε λόγο πως η ομάδα του Αγρινίου επηρεάζεται και αυτή από τον ΠΑΟΚ.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση βγήκε πριν ο Κούγιας βέβαια ανασκευάσει της δηλώσεις του προς το τέλος της συνεδρίασης όπου τόνισε πως δεν έχει συμβόλαια στα χέρια του.

Από πλευράς Αγρινίου έκαναν λόγο για ανέκδοτα και τόνιζαν πως... γελάσαμε και σήμερα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει:

ADVERTISING

Για επιρροή του ΠΑΟΚ σε τρεις ακόμα ομάδες έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζοντας πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

«Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος, ένας γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι ανήκει και ο Παναιτωλικός. Αν στα πλέι άουτ που θα παίξει Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός έχεις τρεις θυγατρικές, καθορίζεις την τύχη τη δική μου», ανέφερε σχετικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρη πολυϊδιοκτησία. Στην επιρροή του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος που έχει δανεικούς και κανέναν φίλαθλο. Επίσης έχει γίνει καταγγελία ότι κι ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΟ:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Γελάσαμε και σήμερα…

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;"

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση:

Inline Image