Ο Παναιτωλικός με επίσημη ανακοίνωση του θέτει για ακόμη μια φορά το ερώτημα για το αν οι Έλληνες διαιτητές ξέρουν τους κανονισμούς ενώ κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Βόλο. (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός στο ματς με το Βόλο δέχτηκε γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια φάση που ξεκίνησε απ' φάουλ το οποίο δόθηκε κακώς υπέρ των φιλοξενούμενων αφού ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

ADVERTISING

Στην ομάδα του Αγρινίου ρωτούν αν οι διαιτητές γνωρίζουν τους κανονισμούς ή τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν και στέκονται σε συγκεκριμένα λάθη. Μάλιστα η ομάδα του Παναιτωλικού συνοδεύει αυτή την ανακοίνωση και με ένα βίντεο από τα λάθη του διαιτητή Κατσικογιάννη.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου αναφέρει:

"Δημόσια έχουμε θέσει το ερώτημα αν οι διαιτητές γνωρίζουν τους κανονισμούς ή τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν. Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι επαναλαμβανόμενες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας, που έχουν αλλοιώσει και παραποιήσει εντελώς τον βαθμολογικό πίνακα. Και εν τέλει, ποιος είναι ο στόχος τους;

ADVERTISING

Θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε σε πολλές τέτοιες στη διάρκεια ΚΑΙ του χθεσινού αγώνα, αλλά θα περιοριστούμε σε ελάχιστες ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ. Το παρακάτω video αποδεικνύει ότι ο κ. Κατσικογιάννης ή ήταν εκτός τόπου και χρόνου ή είναι ανίκανος ή…

Στο 88 λεπτό από διώξιμο του Ντίας η μπάλα βρίσκει στο σώμα του διαιτητή, ο οποίος διακόπτει τον αγώνα και οφείλει να τον συνεχίσει με ελεύθερο. Προς γενική κατάπληξη το ελεύθερο δίνεται ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ αλλά τουλάχιστον 20 μέτρα μακρύτερα κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού και με αντίπαλο σε απόσταση αναπνοής (και όχι στα 4 μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός) να πιέζει τον Σιέστεντ (!!!) και να κερδίζει πλάγιο άουτ!!!

Στην εκτέλεση του πλαγίου ο Ντίας απομακρύνει τη μπάλα και δέχεται παρατεταμένο τράβηγμα από αντίπαλο. Στη συνέχεια αντιδρά και σωστά αποβάλλεται από τον διαιτητή. Όμως ο κ. Κατσικογιάννης (παρότι είδε τη φάση και στο VAR) αντί να καταλογίσει φάουλ την παράβαση (τράβηγμα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή, που προηγείται κάθε άλλης ενέργειας) δίνει το φάουλ υπέρ του Βόλου!!! Το φάουλ ΥΠΕΡ του Παναιτωλικού δόθηκε ΚΑΤΑ!!!

Από την εκτέλεση του φάουλ έρχεται η ισοφάριση σε 1-1 που είναι το τελικό σκορ. Τόσα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη μέσα σε λίγα αγωνιστικά λεπτά στερούν από τον Παναιτωλικό τη νίκη!

Αν δεν είναι αυτό αλλοίωση αποτελέσματος, τι είναι; Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι (αλήθεια υπάρχουν;) που παρακολουθούν τον «βιασμό» των κανονισμών και της λογικής. Αυτό είναι το καθαρό ποδόσφαιρο; Έτσι θα προχωρήσουμε; Ακούει – βλέπει κανείς;;;"