ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Κινείται για Κάγε Κιντάνα

Παναιτωλικός: Κινείται για Κάγε Κιντάνα

Ο Παναιτωλικός εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού, Κάγιε Κιντάνα, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος εάν η Ουέλβα δεν εξασφαλίσει την άνοδο στη Segunda Division.

Μπορεί η σεζόν μόλις να τελείωσε, αλλά στον Παναιτωλικό σχεδιάζουν ήδη την επόμενη. Το πρώτο θέμα στην ομάδα του Αγρινίου είναι ο Πορτογάλος προπονητής που θ' αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Τραϊανό Δέλλα - ο Λουίς Κάστρο παραμένει σε pole position - αλλά ερευνούν παράλληλα και ενδεχόμενες προσθήκες.

Ο Παναιτωλικός εξετάζει για την επιθετική του γραμμή τον Καγετάνο Κιντάνα Ερνάντεθ. Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται με την ομάδα της γενέτειράς του, Ουέλβα, στην τρίτη ισπανική κατηγορία.

Θα μείνει ελεύθερος - μόνον έτσι μπορεί ν' ανοίξει ο δρόμος για το Αγρίνιο - εάν δεν πανηγυρίσει την άνοδο στη Segunda, γιατί σε περίπτωση προβιβασμού το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα.

Ουέλβα και Μελίγια ισοβαθμούν στους 72. η Καρταχένα έχει έναν λιγότερο (71) και μόνον η πρώτη εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο, ενώ οι άλλες δύο θα οδηγηθούν στη διαδικασία των playoffs. Ο Κιντάνα είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 γκολ σε 34 ματς.

Έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Βαγιαδολίδ, Ράθινγκ Σανταντέρ και Μαγιόρκα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ