ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: "Μας βρήκε σύμφωνους το αίτημα της ΑΕΚ"

Παναιτωλικός: "Μας βρήκε σύμφωνους το αίτημα της ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός με ανακοίνωση του υποστήριξε πως ήταν υπέρ της αλλαγής της απόφασης απαγόρευσης των φίλων της ΑΕΚ σημείωσε πως είναι υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών.

Το Παναιτωλικός - ΑΕΚ θα διεξαχθεί τελικά και με παρουσία φίλων των κιτρινόμαυρων μετά την παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την αλλαγή της απόφασης της ΓΓΑ.

Η ομάδα του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ήταν υπέρ αυτής της αλλαγής και υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ταχθεί υπέρ της μετακίνησης των φιλάθλων και τα τελευταία χρόνια διαθέτει σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες που το επιθυμούν τη Θύρα 3 του γηπέδου μας, χωρίς έως τώρα να έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερο πρόβλημα.

Το αίτημα της ΑΕΚ προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη για τροποποίηση προγενέστερης απόφασής του, μας βρήκε σύμφωνους και συναινέσαμε στη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της στον αυριανό αγώνα.

Πιστεύουμε ότι, όπως στους αγώνες των δύο ομάδων στο παρελθόν, η υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκόμενων θα συμβάλει στην κατεύθυνση διεξαγωγής περισσότερων αγώνων με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ