ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Παρουσιάστηκε ο Κάστρο

Παναιτωλικός: Παρουσιάστηκε ο Κάστρο

Εποχή Κάστρο και επίσημα στον Παναιτωλικό με τον 38χρονο Πορτογάλο να παρουσιάζεται από την ομάδα του Αγρινίου και να δηλώνει πως το πλάνο του συλλόγου τον έπεισε να αποδεχτεί την πρόσκληση.

Η εποχή του Λουίς Κάστρο στον Παναιτωλικό ξεκίνησε και επίσημα την Πέμπτη το απόγευμα με την παρουσίαση του από την ομάδα του Αγρινίου. Ο 38χρονος Πορτογάλος ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα με τέσσερις βοηθούς τόνισε πως το πλάνο τον έπεισε να αποδεχτεί την πρόταση του συλλόγου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Λουίς Κάστρο (Luis Manuel Ferreira De Castro) είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο.

Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ".

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την εξής δήλωση:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη συνεργασία. Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, είναι το πλάνο της ομάδας να δουλέψει για να φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Διαπίστωσα από κοντά την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό και γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο.

Μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να διεκδικήσουμε ψηλότερους στόχους απ’ αυτούς που έχουν κατακτηθεί".

Ο 38χρονος Πορτογάλος μέχρι τώρα έχει δουλέψει στην Γκιμαράες - ήταν στην Κ23 της Βιτόρια. Στο παρελθόν ο Κάστρο έχει περάσει από τους νέους της Μορεϊρένσε και της Βιζέλα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει για επαγγελματικούς λόγους εκτός χώρας Ιβηρικής. Είχε εργαστεί στην Ουγγαρία, στα τμήματα υποδομής της Ντέμπρετσεν.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ