ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Στο Αγρίνιο την Τετάρτη ο Αρσούρα

Fabian Gonzalez of Colombia's Atletico Nacional, right, fights for the ball with Joaquin Arzura of Argentina's Huracan during a Copa Sudamericana soccer match at Tomas Duco Stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Feb. 19, 2020.(AP Photo/Gustavo Garello)
Fabian Gonzalez of Colombia's Atletico Nacional, right, fights for the ball with Joaquin Arzura of Argentina's Huracan during a Copa Sudamericana soccer match at Tomas Duco Stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Feb. 19, 2020.(AP Photo/Gustavo Garello) AP

Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος, Χοακίν Αρσούρα, αναμένεται την Τετάρτη (16/9) στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ στον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναιτωλικός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Χοακίν Αρσούρα με τη μορφή δανεισμού. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος μπήκε στο αεροπλάνο και την Τετάρτη (16/9) αναμένεται στο Αγρίνιο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Παναιτωλικός διατηρεί οψιόν αγοράς του από τους μιγιονάριος για το επόμενο καλοκαίρι (2021) με το πέρας του δανεισμού του. Ο Αρσούρα γεννήθηκε στην Καμπάνια και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τίγρε.

Το 2016 τον απέκτησε η Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Οσασούνα (Ισπανία), Αλμερία (Ισπανία), Νασιονάλ (Ουρουγουάη) και Ουρακάν (Αργεντινή).

Photo credits: AP Photo/Gustavo Garello

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ