ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Τελευταία προπόνηση και αντίο στον Δέλλα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για τη σεζόν 2018-19 με άπαντες να αποχαιρετούν τον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του ενώ το δικό της αντίο είπε στον Έλληνα κόουτς και η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου.

Η σεζόν στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα. Μια προπόνηση που έγινε μέσα σε συναισθηματική φόρτιση καθώς ήταν και η τελευταία του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του που αποχωρούν από την ομάδα του Αγρινίου.

Όλοι οι παίκτες αποχαιρέτησαν τον Έλληνα τεχνικό και του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του ενώ και η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου τον αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τον με την επίσημη ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η σεζόν 2018-2019 ολοκληρώθηκε σήμερα για την ομάδας μας με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Emileon. Ήταν ταυτόχρονα η τελευταία παρουσία του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του Βασίλη Μπορμπόκη και Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον Παναιτωλικό, για τον επαγγελματισμό τους, αλλά πάνω απ’ όλα για τον χαρακτήρα και το ήθος τους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνουν στο μέλλον.

Κατέχουν περίοπτη θέση στην καρδιά όλων μας"!

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ