ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Το βράδυ στο Αγρίνιο ο Κάστρο

Παναιτωλικός: Το βράδυ στο Αγρίνιο ο Κάστρο

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, Λουίς Κάστρο, αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (28/5) στο Αγρίνιο για να υπογράψει και ν' ανακοινωθεί από τον Παναιτωλικό.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε στις 19 Απριλίου ότι ο Λουίς Κάστρο ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του Παναιτωλικού για τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής έλυσε το συμβόλαιό του με την Γκιμαράες - ήταν στην Κ23 της Βιτόρια - και σήμερα πετάει για Ελλάδα. Το βράδυ της Τρίτης (28/5) θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες στο Αγρίνιο και την Τετάρτη (29/5) θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα τις επίσημες ανακοινώσεις πρόσληψής του από τον Παναιτωλικό.

Στο παρελθόν ο Κάστρο έχει περάσει από τους νέους της Μορεϊρένσε και της Βιζέλα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει για επαγγελματικούς λόγους εκτός χώρας Ιβηρικής. Είχε εργαστεί στην Ουγγαρία, στα τμήματα υποδομής της Ντέμπρετσεν.

Θα είναι ο τρίτος Πορτογάλος που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας της Super League 1 της επόμενης σεζόν, μετά από τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Μιγκέλ Καρντόζο, ο οποίος θ' ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ