ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-2: Ο Δέλλας ζήτησε συγγνώμη από τον Πετράκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Πετράκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά όσα είπε.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραΐανός Δέλλας, ζήτησε συγνώμη από τον ομόλογό του, Γιάννη Πετράκη και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα για το ότι οι παίκτες του έκαναν καθυστερήσεις στον αγώνα των Ζωσιμάδων, που βρήκε νικητές τους Αγρινιώτες με 0-2 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μάζουρεκ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

"Ήταν μία σημαντική νίκη σήμερα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο,. ο οποίος μας πίεσε. Αυτή η νίκη μετράει πάρα πολύ για μας, ιδιαίτερα στο βαθμολογικό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Πετράκη και τον κόσμο, μιας και δεν είναι στη φιλοσοφία μου οι καθυστερήσεις. Είναι κάτι που αποφεύγω και πολλές φορές από ένστικτο επιβίωσης το κάνουν μόνοι τους οι παίκτες.

Πολλές φορές, γίνονται πράγματα που με ενοχλούν και ήθελα να τα αναφέρω. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και έχει αλλάξει πολύ από το καλοκαίρι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας", ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ