ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελίνας: "Πετύχαμε δύο γκολ, τρία, το ένα μας ακυρώθηκε ως συνήθως"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Αγγελίνας, συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-0 δεν παρέλειψε να ρίξει τη μπηχτή του και για τη χρήση του VAR με το οποίο ακυρώθηκε το γκολ του Καμπετσή.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη με 2-0 σε ένα παιχνίδι όπου είχε δοκάρι ενώ του ακυρώθηκε ένα γκολ με χρήση VAR. Ένα τέρμα που πέτυχε ο Καμπετσής μετά από ωραία ενέργεια και στο οποίο χρεώθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Μακέντα στον Μαρτίνες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάκης Αγγελίνας, συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" έριξε τη μπηχτή του για τη διαιτησία και τη χρήση του VAR εις βάρος του τριφυλλιού καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες ακυρώθηκε γκολ του Παναθηναϊκού.

Ο Αγγελίνας είπε:

"Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κακοί, κάναμε λάθη. Στο δεύτερο ήμασταν βελτιωμένοι. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Πετύχαμε δύο γκολ, τρία γκολ το ένα ακυρώθηκε ως συνήθως".

Για την κούραση που μπορεί να βγει:
"Επειδή τα παιχνίδια είναι το ένα μετά το άλλο κούραση θα βγει. Θα το πάμε έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα και τραυματισμούς. Έχουμε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από τον Ολυμπιακό, να πετύχουμε όσο περισσότερες νίκες".

Για τον Χριστογεώργο και αν ήταν ρίσκο η συμμετοχή του:
"Καθόλου ρίσκο. Τα παιδιά δουλεύουν καλά. Δεν θεωρούμε ρίσκο την κάθε επιλογή που παίρνουμε. Έχουν περάσει από πολλά τα παιδιά αυτά για να παίξουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ