ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για επόμενη μέρα και έκτακτο Δ.Σ.

Αγωνία για επόμενη μέρα και έκτακτο Δ.Σ.
Πατέρας Βγενόπουλος Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του "τριφυλλιού" είναι γεγονός. Καμία αντίδραση ακόμα από Βγενόπουλο, Πατέρα ή Γιαννακόπουλο. Μένει πιθανών πρόεδρος ο Γόντικας, έρχεται έκτακτο Δ.Σ.

Ραγδαίες αναμένονται να είναι από την Τρίτη κιόλας οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη μετά από 32 χρόνια προσφοράς.

Για την ώρα κανείς από τους έτερους μετόχους δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα κάποιοι θα δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις για την μέχρι τώρα στάση τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου, για το αντίο του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ήδη παραδώσει το 54,7% των μετοχών του σε δικηγορικό γραφείο.

Παράλληλα θα αποσύρει τα επόμενα 24ωρα τα 6 μέλη του από το διοικητικό συμβούλιο, αν και για την ώρα οι πληροφορίες σε ότι έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Γόντικα αναφέρουν πως επειδή πρόσφατα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από όλους δεν αποκλείεται να παραμείνει για την ώρα πρόεδρος του "τριφυλλιού".

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο των μετόχων που για την ώρα δεν έχει αναφερθεί κανείς στην πράξη του Γιάννη Βαρδινογιάννη, έχει ως εξής.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέχει πλέον το 11% και είναι ο πιο ισχυρός μέτοχος με τον Νικόλα Πατέρα να έχει το 5,3% και τον Παύλο Γιαννακόπουλο το 4,8%. Ο Ερασιτέχνης που τελεί υπό καθεστώς πρωτοδικείου έχει το 10%.

Οι κ.κ.. Πολέμης, Ξυλάς, Νίκας και Ζολώτας επίσης 4,8 το 2,7% ο Παναγιώτης Δάβαρης και το υπόλοιπο 2% οι μικρομέτοχοι.

Έκτακτο Δ.Σ. για τις εξελίξεις

Πέμπτη ή Παρασκευή σύμφωνα με το περιβάλλον των "πράσινων" θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να φανεί αν θα απαιτηθεί η σύσταση νέου ή όχι Δ.Σ. που θα συνεχίσει ως έχει με 14 μέλη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει ένα σαφάρι επικοινωνίας προκειμένου να οριστικοποιήσει την ημέρα που θα συγκληθεί το Δ.Σ. κάτι που θα αποφασιστεί λογικά την Τρίτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ