ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάρμοστη συμπεριφορά σε συνεργάτη του Δώνη η αιτία τιμωρίας του Εμμανουηλίδη

Ανάρμοστη συμπεριφορά σε συνεργάτη του Δώνη η αιτία τιμωρίας του Εμμανουηλίδη

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημήτρη Εμμανουηλίδη προς έναν εκ των στενών συνεργατών του Γιώργου Δώνη την προηγούμενη Κυριακή είναι ο λόγος της τιμωρίας του για μια εβδομάδα.

Η απρεπής συμπεριφορά του 18χρονου Δημήτρη Εμμανουηλίδη προς ενός εκ των στενών συνεργατών του Γιώργου Δώνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης την προηγούμενη Κυριακή (την επομένη του ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0) είναι η αιτία της τιμωρίας διάρκειας μιας εβδομάδας στον νεαρό μεσοεπιθετικό, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ισχύς της ποινής αρχίζει από σήμερα, καθώς από την προηγούμενη Δευτέρα (11/2) μέχρι και την Πέμπτη (14/2) ο Εμμανουηλίδης προπονούνταν με την εθνική Νέων, έπαιξε και σε δυο φιλικά κόντρα στην Ρουμανία και την περασμένη Παρασκευή (15/2) επέστρεψε στο Κορωπί και είχε ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Εν συνεχεία το Σάββατο υπήρχε το ματς με τον Αστέρα και ακολούθησε διήμερο ρεπό την Κυριακή και την Δευτέρα με τους παίκτες του τριφυλλιού να επανέρχονται την Τρίτη στις προπονήσεις και να γίνεται γνωστή και η τιμωρία των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ