ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντονίτο: ''Ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην Ευρώπη''

Αντονίτο: ''Ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην Ευρώπη''

O Αντονίτο μίλησε στην κάμερα του PAO TV, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Ρόκα και τόνισε πως ο τεχνικός διευθυντής των ''πράσινων'' τον έπεισε, όταν του είπε πως στηρίζεται σε εκείνον για την επιστροφή του Τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το Σάββατο (26/9) ο Αντονίτο, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα των "πράσινων" διετές συμβόλαιο. Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μίλησε το πρωί της Δευτέρας (28/9) στην κάμερα του PAO TV για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ρώτησες τον Ανουάρ, που πιθανώς γνωρίζεις από την Βαγιαδολίδ για τον Παναθηναϊκό;

''Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Ανουάρ, ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί, οπότε τον ρώτησα πριν πάρω την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την πόλη όσο και για τον σύλλογο. Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στον Παναθηναϊκό''.

Πόσο εύκολα πιστεύεις πως θα προσαρμοστείς στην πρώτη σου ομάδα εκτός Ισπανίας;

''Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε ήθελα να αποκτήσω και μια εμπειρία σε μια ξένη χώρα. Δεν το περίμενα να πάω σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω έρθει με πολύ όρεξη να βοηθήσω. Σίγουρα αυτές τις πρώτες ημέρες αισθάνομαι λίγο αποσβολωμένος με τόσες πολλές πληροφορίες και εικόνες που εισπράττω. Σιγά σιγά θα κοιτάξω να μάθω αγγλικά, ενώ ήδη άρχισα να μαθαίνω κάποιες λέξεις στα ελληνικά. Είμαι όμως χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι σε μία μεσογειακή χώρα με τόσο καλοσυνάτους ανθρώπους''.

Τι ήταν αυτό που σου είπε ο Τσάβι Ρόκα και σε έπεισε να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

''Τον Τσάβι Ρόκα δεν τον γνώριζα αν και είχα ακούσει για αυτόν. Το σημαντικό ήταν ότι μου είπε πως βασίζεται και σε μένα προκειμένου να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η σκέψη με δελέασε προκειμένου να πάρω την απόφαση και να έρθω εδώ''.

Θεωρείς πως ο ανταγωνισμός με τον Φακούντο Σάντσες θα σας βοηθήσει και τους δύο να βελτιωθείτε;

''Βεβαίως, στους μεγάλους συλλόγους υπάρχει ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός αποτελεί στόχο και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη της ομάδας. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ