ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζέντης Αϊτόρ: "Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, προτάσεις από Τουρκία"

Ατζέντης Αϊτόρ: "Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, προτάσεις από Τουρκία"

Ο ατζέντης του Αϊτόρ, Αλμπέρτ Μποτίνες, παραδέχθηκε στην AS ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί για τον Καταλανό, ωστόσο προτάσεις έχει στα χέρια μου μόνο από τις τουρκικές, Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ.

Στον Τούρκο απεσταλμένο της ισπανικής εφημερίδας, ΑS, μίλησε ο ατζέντης του Αϊτόρ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Αλμπέρτ Μποτίνες παραδέχθηκε το πράσινο ενδιαφέρον, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι προτάσεις έχουν καταθέσει για τον πελάτη του μόνον δυο τουρκικές ομάδες: Η Μπεσίκτας και η Μπασακσεχίρ.

Μάλιστα τόνισε ότι 24χρονος εξτρέμ επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει εκτός Ισπανίας - τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα στην Ολλανδία φόρεσε τη φανέλα της Τβέντε - και μετέθεσε για τον επόμενο μήνα τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του.

"Με κάλεσαν 20-30 άτομα από την Τουρκία για να μου πουν ότι μπορούμε να πάμε τον παίκτη σε κάποια καλή ομάδα της χώρας. Με κάλεσαν εκ μέρους της Τράμπζονσπορ, της Ρίζεσπορ και της Σίβασπορ. Αλλά οι προτάσεις που έχουμε είναι από την Μπεσίκτας και την Μπασακσεχίρ. Με κάλεσε ο γενικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Αλί Ναϊμπί, για να μου εξηγήσει τι σκέφτεται η ομάδα για τον Αϊτόρ.

Μου μίλησε ακόμη και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπασακσεχίρ, Μουσταφά Σαράλ, για να μου μιλήσει για τη μεταγραφή. Αξιολογούμε όλες τις προτάσεις. Οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός έδειξαν επίσης ενδιαφέρον.

Πιστεύω ότι θ' αποφασίσουμε τον επόμενο μήνα που θα πάει ο Αϊτόρ. Γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται το τουρκικό ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη τουρκική ομάδα. Είναι νέος και μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για να τον κλείσουν για το καλοκαίρι. Υπάρχουν κι ομάδες από την Ισπανία. Ο Αϊτόρ θέλει να παίξει εκτός Ισπανίας", υποστήριξε ο Αλμπέρτ Μποτίνες.

Ο Αϊτόρ είχε μιλήσει στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τη συνομιλία με τον Τσάβι Ρόκα, το καθημερινό "ψηστήρι" του Καρλίτος και τη συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ