ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: "Να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο Κύπελλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε μετά το 1-0 σε βάρος του Παναιτωλικού, ότι το Κύπελλο είναι θεσμός που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρέπει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Μετά το 0-1 επί του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, σχολίασε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Το Κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει. Παρότι είναι όμιλος, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τερματίσουμε πρώτοι. Είναι ένας τίτλος και θα πρέπει να τον διεκδικήσουμε. Ήταν καλό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Δεν είχαμε τη σταθερότητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θα μπορούσαμε, μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε εμείς δύο φάσεις καλές και δύο ο Παναιτωλικός. Θεωρώ ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Φτάσαμε με πολλές αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και δίκαια κερδίσαμε".

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο πανέμορφο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 84', ενώ στο 20' ο Πασχάλης Στάικος είχε χάσει πέναλτι.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ