ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Παίξαμε καλά για 45λεπτα, με καλή ψυχολογία στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και την ψυχολογία με την οποία θα πάνε οι πράσινοι στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σκορ πρόκρισης στην Πάτρα επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-1 με τον τεχνικό του τριφυλλιού να στέκεται στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

Εν συνεχεία μίλησε για χαλάρωση των παικτών του και ενόψει Τούμπας και όπως είπε η ομάδα του θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη.

"Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Σίγουρα όταν παίζεις καλά, όπως παίξαμε με την ΑΕΛ στην έδρα μας, και πληρώσαμε τα λάθη τα δικά μας μας επηρεάζει ψυχολογικά. Για να επανέλθεις πρέπει να βλέπεις το κάθε ματς διαφορετικά. Αυτό κάναμε και σήμερα. Είχαμε ένα καλό 45λεπτο με καλή δημιουργία και φάσεις. Μετά το 2-0 να χαλαρώσουμε κάπως καθώς έχουμε και ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Παραλίγο να το πληρώσουμε και πάλι αλλά πετύχαμε και τρίτο γκολ και θα πάμε σε αυτό το δύσκολο ματς με καλύτερη ψυχολογία και με δυνάμεις”.

Ο 50χρονος τεχνικός σε ερώτηση για το αν το Κύπελλο είναι ο στόχος των “πράσινων” υποστήριξε:

“Το σημαντικό για εμάς είναι να αναπτυχθεί η ομάδα. Οι παίκτες που στηριζόμαστε και είναι αρκετά νεαροί να γίνουν καλύτεροι σε πολλούς τομείς. Η χρονιά είναι δύσκολη, έχουν πάει και στραβά τα αποτελέσματα όπως με Ξάνθη και ΑΕΛ που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Η απειρία παίζει σημαντικό ρόλο αλλά πρέπει σε βάθος χρόνο να τα κερδίσουμε αυτά τα παιδιά. Θέλει υπομονή και στήριξη".

Και εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε:

"Αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι δύσκολα και είδαμε τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Είναι σημαντικό που απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Παναχαϊκή, καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πιστεύω πως το καταφέραμε. Ήμασταν σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δυο γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ