ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ποτέ μη λες ποτέ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Γιώργος Δώνης να φορέσει ξανά τη φόρμα του Παναθηναϊκού και να τον προπονήσει εκ νέου μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στη "NOVA" ο Γιώργος Δώνης απάντησε στην ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό αλλά και τις προτάσεις που ήδη έχει από το Βέλγιο.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στο τριφύλλι λέγοντας πως ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ ενώ για το επόμενο βήμα της καριέρας του τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη και μόνο σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό θα κοιτάξει πάλι προς Αραβία.

Θα βλέπατε τον εαυτό σας κάποια στιγμή ξανά στον Παναθηναϊκό;
"Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Μου λένε πως όταν εσύ αναφέρεσαι και λες ότι η οικογένειά μου μεγάλωσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, είναι σαν να κλείνεις άλλες πόρτες. Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ έτσι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, και αυτό έχω πει και στα παιδιά μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχω ακόμα και του χρόνου σε άλλη ομάδα. Σκεφτείτε το παράδειγμα του Ζαχίντ. Δεν είναι η επόμενη φιλοδοξία μου αυτή, γιατί το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου".

Έχει ήδη γραφτεί για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων από το Βέλγιο, το σκέφτεστε, έχει υπάρξει κάποια επαφή;
"Εγώ γενικά ποτέ δεν είχα έναν ατζέντη να μου κλείσει δουλειές. Πάντα οι ομάδες έμπαιναν σε μια διαδικασία. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν κάποιες όχι θα έλεγα προτάσεις αλλά συζητήσεις αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή ομάδα να τελειώσει όπως πρέπει. Μετά από αρχές Ιουλίου, να μελετήσουμε, να δούμε. Εγώ σαν φιλοδοξία δική μου χωρίς να με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα θα προτιμούσα κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν βρεθεί θα κοιτάξω πάλι στις αραβικές χώρες που τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ