ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φινάλε στα φιλικά για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μουνιέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην Καλλιθέα (21.00) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του, ενώ ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει τον Μουνιέ σε ρόλο “εννιαριού”.

Το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει σήμερα (18/8, 21:00) ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό στο “Γρηγόρης Λαμπράκης” της Καλλιθέας. Το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες θα δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται, μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη τα φιλικά του, αφού μέχρι τώρα μετρά μόνο ήττες. Οι λόγοι που αναζητά το θετικό αποτέλεσμα είναι για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και να τονώσει την ψυχολογία του εν όψει του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κάνει άλλη μία δοκιμή στην κορυφή της επίθεσης, χρησιμοποιώντας τον Μουνιέ. Ο Γάλλος θα έχει τον ρόλο του “ψευτοεννιαριού” και θα πλαισιωθεί δεξιά και αριστερά από τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

Στις υπόλοιπες θέσεις του 3-4-2-1, ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας και Οικονόμου θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιός μπακ-χαφ και ο Ινσούα αριστερός μπακ-χαφ και οι Κάτσε και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα φορέσουν τις νέες εμφανίσεις τους, που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή (17/8). Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας όπως αποφάσισε η ΠΑΕ, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη για Παντελάκη σε αποστολή του Παναθηναϊκού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ