ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για πρώτη φορά πλήρης ο Παναθηναϊκός σε φιλικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΧΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΧΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα και θα δώσει περισσότερο χρόνο στους βασικούς.

Απαρτία έχει ο Γιώργος Δώνης για πρώτη φορά φέτος πριν από ένα φιλικό παιχνίδι... Ο 48χρονος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακατικο (12/8, 20:30) ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα στο AEL FC Arena και συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Ρεγκάκος.

Στην Αθήνα έμειναν ο τραυματίας Άλτμαν, ο ανέτοιμος Παντελάκης, ο Στάικος ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση και ο Σιφναίος, ο οποίος δεν έχει θέση στα πλάνα, καθώς και οι νεαροί που κρίνονται ανέτοιμοι για να βοηθήσουν άμεσα.

Με πλήρη απαρτία στη διάθεση του, ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού τους ποδοσφαιριστές τους οποίους προορίζει για βασικούς στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον, ο Δώνης θα μικρύνει το ροτέισον, αφού θέλει να δουλέψει σε συγκεκριμένες αδυναμίες με τους παίκτες που θα αγωνίζονται.

Οι παίκτες οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στο θεσσαλικό κάμπο, θα προπονηθούν τη Δευτέρα (12/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στις 18:30.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ