ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"H Ράγιο Βαγιεκάνο θέλει τον Ινσούα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την Λας Πάλμας, η Ράγιο Βαγιεκάνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό. Δεν πωλείται ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ.

Έχει πέραση στην Ισπανία ο Εμάνουελ Ινσούα και μετά την Λας Πάλμας, η Ράγιο Βαγιεκάνο φέρεται να ασχολείται μαζί του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "mercafichajes.es", ο Αργεντινός είναι η πρώτη επιλογή του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Άλεξ Μορένο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, που κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ. Κάτι που δεν έκανε η Λας Πάλμας, η οποία προσέφερε 500.000 ευρώ και εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών έρχεται σε αντιπαράθεση με την πρόσφατη ενημέρωση του Παναθηναϊκού, που τόνιζε ότι ο 27χρονος μπακ-χαφ δεν είναι προς πώληση. Επιπλέον, η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Ινσούα, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί πλέον αφού έληξε η προθεσμία της.

Πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με τον Εμμάνουελ Ινσούα, του εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικός για το πλάνο του Γιώργου Δώνη και ότι δεν παραχωρείται, κάτι που ο Αργεντινός φαίνεται να αποδέχτηκε...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ