Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεζ, με συνέντευξη του στην "AS" τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη επέκτασης του δανεισμού του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό

Με συνέντευξη του στην "AS" ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεζ, τόνισε πως ο Ανουάρ δεν πρόκειται να μείνει τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό και ξέκοψε κάθε ιδέα περί επέκτασης του δανεισμού του διεθνή μέσου στο τριφύλλι.

ADVERTISING

Οι Ισπανοί το είχαν πει αυτό και στον Ρόκα σε επαφή που είχαν οι δύο πλευρές πριν από σχεδόν είκοσι μέρες όταν ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έκανε μια πρώτη κρούση στη Βαγιαδολίδ για να δει τι σκέφτονται ενόψει της νέας σεζόν αφού οι πράσινοι δεν επρόκειτο να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Γκόμεζ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιασμένοι με τον Ανουάρ, είναι πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε εκεί για έναν ακόμα χρόνο».

ADVERTISING

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ενώ για τον Παναθηναϊκό η ρήτρα αγοράς του στη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομαδες ήταν 4 εκατ. ευρω η ρήτρα που έχει για κάθε άλλη ομάδα ο Ανουάρ είναι 20 εκατ. ευρώ.