ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι τίτλοι τέλους στη θητεία του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό έπεσαν και τυπικά με τον Αργεντινό μπακ να αποχαιρετά με το δικό του τρόπο το τριφύλλι.

Πριν από λίγες μέρες στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr και τον Βασίλη Τεμπέλη ο Εμάνουελ Ινσούα τόνισε πως για αυτόν στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός αμυντικός από τη στιγμή που οι τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά με τη λήξη του συμβολαίου του θέλησε να αποχαιρετήσει και μέσω των social media τον Παναθηναϊκό εκφράζοντας τη θέληση του οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν ξανά.

Ο Ινσούα ευχαρίστησε διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη που πήρε.

Ο Αργεντινός έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

"Εις το επανιδείν Παναθηναϊκέ, σε ευχαριστώ για όλα.

Σήμερα πρέπει να φύγω από το κλαμπ που ήταν το σπίτι μου για 3 χρόνια. Δεν έχω λόγια, πάντα προσπαθούσα να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Έφτασα σε μια δύσκολη στιγμή αλλά είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός καθημερινά επιστρέφει σε αυτό που είναι πραγματικά. Το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Χάρη σε όλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω εδώ, με αντιμετώπιζαν πάντα με σεβασμό και ως οικογένεια.

Χάρη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς που ήταν πάντα εκεί για να δώσουν το καλύτερο για την ομάδα και πάνω απ' όλα τους υπαλλήλους που κάνουν τη σκληρή δουλειά για την αγάπη του συλλόγου. Θυμάμαι ένα προς ένα.

Τέλος ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την αγάπη που έλαβα από εσάς εδώ δεν την είχα που ποτέ πουθενά αλλού, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ"

Ινσούα: "Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ