ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Στόχος μας η εξάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού ο Ινσούα θεωρεί πως μπορεί να υπάρξει άμεση βελτίωση της ομάδας και να καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Ο Ινσούα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" πριν την προπόνηση της Παρασκευής και αναφέρθηκε στην αγωνιστική κρίση που περνάει ο Παναθηναϊκός λέγοντας πως η ομάδα μπορεί να ανακάμψει.

Ο Αργεντινός τόνισε πως η εξάδα παραμένει στόχος του τριφυλλιού ενώ σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σημείωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει την Ξάνθη αλλά έχασε, μπορεί η ομάδα να ξεφύγει από την αγωνιστική κρίση;
"Η αλήθεια είναι πως ναι. Αν και πάντα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο μελλοντικά. Στο συγκεκριμένο αγώνα παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν έπρεπε να χάσουμε αλλά αυτό όμως μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθηση μας και πάνω σε αυτό δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο στόχος και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Τι παιχνίδι περιμένεις την Κυριακή;
"Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρή, ιδίως στην έδρα του. Το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας, είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό μας υπαγορεύει το μέγεθος του συλλόγου. Να ανατρέψουμε αυτή την πορεία. Θα είναι ένας δύσκολο παιχνίδι".

Που έχεις εντοπίσει το πρόβλημα;
"Οι παίκτες έχουν γνώση πως τα τρία πρώτα παιχνίδια δεν ήταν στο επίπεδο που θα θέλαμε, κάναμε την αυτοκριτική μας, κοιτάξαμε τι κάναμε λάθος, τι πήγε στραβά. Πιστεύω πως κόντρα στον Ολυμπιακό δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δείξαμε πως υπήρχε αλλαγή και στους υπόλοιπους αγώνες πως ο Παναθηναϊκός είναι ζωντανός οι παίκτες είναι ζωντανοί, θέλουν να κάνουν το καλύτερο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δείξαμε και πίεση και όρεξη και ζωντάνια. Βελτιώσαμε την εικόνα μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θέλουν βελτίωση με τον τρόπο που θα συνεχίσουμε να παίξουμε θα μπορέσουμε να είμαστε στις έξι πρώτες ομάδες και αυτό είναι το ζητούμενο".

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο σου, σκέφτεσαι το μέλλον σου; Ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για σένα θα αγωνιζόσουν σε άλλη ελληνική ομάδα;
"Όπως είπατε και εσείς η αλήθεια είναι πως εγώ δεν ξέρω τίποτα. Υπάρχουν φήμες για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αλλά δεν διαβάζω ελληνικά, δεν διαβάζω τις ειδήσεις οπότε δεν ξέρω. Εγώ αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στην ομάδα, στον Παναθηναϊκό. Όντως τον Ιούνιο τελειώνει το συμβόλαιο μου αλλά δεν έχει γίνει καμία απολύτως συνάντηση για να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης. Εγώ θέλω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό, γνωρίζω την κατάσταση μου, γνωρίζω την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Πρέπει να σας πω πως είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αισθάνομαι όμορφα εδώ, σαν το σπίτι μου και κοιτάω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα που αγωνίζομαι. Όσον αφορά την ανανέωση δεν σκέφτομαι κάτι ούτε με κάποια άλλη ομάδα, ούτε με κάποια ελληνική ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ