ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου και θα μείνω εδώ"

Ινσούα: "Θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου και θα μείνω εδώ"

Ο Εμανουέλ Ινσούα σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Μήνυμα παραμονής τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έστειλε ο Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακ τόνισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο του με τους πράσινους.

Ο Εμανουέλ Ινσούα μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε αρχικά για την ήττα από τον Ατρόμητο:

"Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε δικαιολογία πάλι για απόψε. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και βεβαίως όπως έλεγα πάντα η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται. Σήμερα δεν μπορέσαμε να δείξουμε τη βελτίωση αυτή. Κάναμε πάλι τα ίδια λάθη. Δεχθήκαμε δυο γκολ από κόρνερ και είναι λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλαμβάνουμε. Απομένει ένα παιχνίδι για να τελειώσει το πρωτάθλημα, να το τελειώσουμε νικηφόρα και από εκεί και πέρα να ανασυνταχθούμε"

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και επεσήμανε: "Πάντα λέω ότι μετά από δυο μακρά έτη στον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, πολύ άνετα. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα τον οποίο και θα σεβαστώ και θα το διατηρήσω. Από εκεί και πέρα βεβαίως υπάρχουν οι σκέψεις το αν υπάρχουν σκέψεις περισσότερο εξειδικευμένες κάποιες πιο βαθιές αλλά για μένα πάντα θα είναι να κοιτάω τι είναι καλό για μένα και επίσης τι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό.

Όπως σας είπα και πριν έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Θα παραμείνω εδώ γιατί μου αρέσει πάρα πολύ όμορφα στην ομάδα, αισθάνομαι όμορφα εδώ. Βεβαίως οι μάνατζερ έρχονται θα πούνε τις απόψεις τους, θα τις δούμε αλλά αυτό είναι ένα θέμα μελλοντικό. Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω όμως είναι ότι αισθάνομαι όμορφα στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ