ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοινής αποδοχής οι υποψήφιοι για την "επόμενη μέρα" στον Παναθηναϊκό

Κοινής αποδοχής οι υποψήφιοι για την "επόμενη μέρα" στον Παναθηναϊκό

Οι κρούσεις για τη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποιούνται από συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ και άτομα του στενού περιβάλλοντος του Αλαφούζου.

Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσεγγιστεί για να αναλάβουν πόσταστην "επόμενη μέρα" του Παναθηναϊκού, είναι αυτοί οι οποίοι τους προσέγγισαν.

Με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Γιώργο Στράτο και άλλους, δεν μίλησαν μόνο συνεργάτες του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά και άτομα του στενού περιβάλλοντος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ασφαλώς, αυτή η διπλή προσέγγιση δεν είναι τυχαία... Ουσιαστικά, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί συνύπαρξης Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ για εύλογο χρονικό διάστημα. Στο ενδιάμεσο της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό, ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ θα συναποφασίζουν και θα ορίσουν μία διοίκηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Έτσι και αλλιώς, εκ μέρους του Πιεμπονγκσάντ θα συμμετέχουν στο οργανόγραμμα ο γιος του Πιτ Πιεμπονγκσάντ και ο Αβραάμ Γκραντ. Εκτός από τους δύο, ο Ταϊλανδός ήθελε Έλληνες τεχνοκράτες, οι οποίοι να έχουν δυνατό βιογραφικό και να γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό, προϋποθέσεις που πληρούν ο Σταύρος Λεκκάκος και ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Πρόκειται για επιλογές που τυγχάνουν και της απόλυτης έγκρισης του Γιάννη Αλαφούζου.

Από την άλλη, είναι απολύτως φυσιολογικό αυτοί οι οποίοι έχουν δεχτεί κρούση από τους συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ, να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ταϊλανδός είναι άγνωστος για εκείνους και αγνοούν τις επιδιώξεις του, επομένως ζητούν πληροφόρηση από τον εφοπλιστή, ο οποίος είναι οικείος στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ