ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Δεν είμαστε αλαζόνες, χαμηλά το κεφάλι"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος, υποστήριξε στον Sport24 Radio 103,3 ότι οι "πράσινοι" παραμένουν "προσγειωμένοι" παρά τις τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Μετά την Ξάνθη και τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός νίκησε (1-3) και την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός των "πρασίνων", Δημήτρης Κολοβέτσιος, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα ξεκαθάρισε ότι το εξαιρετικό ξεκίνησε δεν έχει γεμίσει με αλαζονεία τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Για τον αγώνα: "Μόνο σε μία στιγμή πιεστήκαμε στο παιχνίδι. Αντεπεξήλθαμε στην πίεση του αντιπάλου. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κατά κάποιον τρόπο τους ξεκλειδώσαμε. Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μια σημαντική νίκη. Είχαμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση ακόμη και σε δύσκολες φάσεις του παιχνιδιού. Καταφέραμε και σκοράραμε, κρατήσαμε το σκορ στην άμυνα και έτσι κερδίσαμε”.

Για το αν σκέφτονται μέχρι που μπορούν να φτάσουν: "Αυτό που μας κρατά προσγειωμένους και μας κάνει να φτάνουμε σε νίκες είναι ότι δεν είμαστε αλαζόνες. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση με χαμηλά το κεφάλι και υπομονή. Αυτό είναι το μυστικό της ομάδας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αν το δούμε αλλιώς, πιστεύω ότι δεν θα μας βγει σε καλό. Οπότε πρέπει να κρατήσουμε το μυστικό μας”.

Για τις αλλαγές στη διάταξη κατά τη διάρκεια των αγώνων: “"Αυτό δείχνει ότι έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή, ότι έχουμε προσαρμοστεί και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Τα πάντα έχουν να κάνουν με την σωστή δουλειά που γίνεται”.

Για τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς: "Δεν κοιτάζω το 2 στα 2. Κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι. Όπως είπα και πριν, αυτό είναι το μυστικό μας. Στο επόμενο ματς θα πάμε με χαμηλό προφίλ, έτσι ώστε να κερδίσουμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ