ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουρμπέλης: "Θα προλάβω τα ντέρμπι, ίσως και τον Πανιώνιο"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εμφανίστηκε βέβαιος πως παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει θα είναι ετοιμοπόλεμος για τα ντέρμπι, ενώ άφησε ανοιχτό το παράθυρο της συμμετοχής του για το ματς με τον Πανιώνιο (20/10).

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός για το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία.

"Θα προλάβω τα ντέρμπι και θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες για να δω αν θα μπορέσω να παίξω και το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου", υποστήριξε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κακή εικόνα της εθνικής στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League:

"Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Εθνικής. Πρέπει να δούμε τι φταίει ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα προκριματικά που θα δώσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα εκεί πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ