ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: "Σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα"

Μακέντα: "Σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα"
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, υποστήριξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκε την γκολάρα του Φεντερίκο Μακέντα απέναντι στην Άστον Βίλα, που έκρινε τον τίτλο το 2008/09 στην Premier League και ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στη διαδικτυακή εκπομπή του Άνταμ ΜακΚόλα.

Ο 28χρονος φορ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021, υποστήριξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό.

"Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω προς την επιστροφή μου. Είμαι πλέον ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής, ένας καλύτερος αθλητής. Κάνω πλάνα με διαφορετική φιλοσοφία.

Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα έχω πάει καλά στον Παναθηναϊκό αλλά προσβλέπω σε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα και να αφήσω το σημάδι μου εκεί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ο κόσμος έχει πολύ πάθος και σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ήρθα εδώ με πολλά ερωτηματικά και όλοι με βοήθησαν να δουλέψω και να τα πάω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ