ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μάρκους, γύρνα!"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έφυγε από τον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια, αλλά οι δεσμοί του με τον κόσμο της ομάδας παραμένουν ισχυροί ειδικά μετά την άρνησή του να πάει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Ισπανία ο Μπεργκ σημείωσε ένα πολύ σημαντικό γκολ, το ματς τελείωσε με 1-1 και η Σουηδία έμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020. O Mπεργκ, που είχε δεχθεί σκληρή κριτική από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επειδή δεν σκόραρε, ανέβασε μία φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς του με τους συμπαίκτες του στην εθνική, λίγο μετά το γκολ, που σημείωσε στην Ισπανία.

Στα σχόλια, που έχουν γραφτεί από κάτω γίνεται μία επίθεση αγάπης από φίλους του Παναθηναϊκού: "Ελα στον Παναθηναϊκό πάλι", "Γύρνα πίσω στον Παναθηναϊκό, σε παρακαλώ", "Σε παρακαλώ γύρνα στον Παναθηναϊκό Μάρκους, είσαι ο καλύτερος", "Γύρνα πίσω", "Γύρνα πίσω στον Παναθηναϊκό, για πάντα", ήταν μερικά από τα σχόλια των φίλων της ομάδας και πολλά μηνύματα με τριφυλλάκια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει στην καρδιά του τον Μπέργκ και έχει εκτιμήσει το γεγονός, ότι ο ίδιος παρά την σοβαρή πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι είπε "όχι" διότι όπως δήλωσε αργότερα το δέσιμο του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση και θα ήταν σαν να τους πρόδιδε αν πήγαινε στον αιώνιο αντίπαλο των "πρασίνων".

Ο Μπεργκ, μάλιστα είχε αφήσει και ανοιχτό παράθυρο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι, ότι στη Ρωσία δεν είναι και στα καλύτερά του. Στην Κρασνοντάρ πήγε για ένα χρόνο, για οικονομικούς λόγους, αλλά δεν έχει "δέσει" με την ομάδα.

Τίποτα δεν αποκλείεται να συμβεί και ο χρόνος θα δείξει (το καλοκαίρι ή και τον Γενάρη αν θελήσει να αποχωρήσει ο ίδιος), αν τελικά ο Μπέργκ φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος (με τα οικονομικά δεδομένα των σημερινών συμβολαίων του Παναθηναϊκού). Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζει και εισπράττει την μεγάλη αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ