ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με όλες τις μεταγραφές κόντρα στην Λάτσιο ο Αναστασίου

Με όλες τις μεταγραφές κόντρα στην Λάτσιο ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Με όλα τα νέα πρόσωπα θα υποδεχθεί την Λάτσιο ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει μαζί του στην αποστολή τους Σίλντενφελντ, Καρέλη και Αμπεΐντ. Μέσα και οι Μπεργκ, Μπαϊράμι.

Το πιο δυνατό φιλικό του δίνει την Κυριακή (4/8) το βράδυ ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος την Λάτσιο και ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να έχει μαζί του όλα τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα στο παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Θα τους δώσει μάλιστα και χρόνο συμμετοχής παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Έτσι τόσο ο Σίλντενφέλντ όσο και οι Καρέλης και Αμπεΐντ συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα των πράσινων και αναμένεται να είναι και στην τελική 18άδα του Τριφυλλιού.

Η εικοσάδα των πράσινων αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπείντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Αναστασόπουλο, Ντίνα, Μουζακίτη, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλη.

Χαρακτηριστικά στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις «5-2», τακτική, «ελεύθερο» δίτερμα και τελειώματα.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Μαυρίας, Χουχούμης, Αποστολόπουλος και Σταματάκης.

Εκτός, πλην όσων έκαναν ατομικό έμειναν και οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουσίδης και Γιαννιτσάνης.

Πριν από την έναρξη του φιλικού αναμένεται να κοπούν δυο ακόμη πράσινοι προκειμένου να μείνει η 18άδα με την οποία θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Λάτσιο σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει στους παίκτες του ο Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ