ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Εμμανουηλίδη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με αλλαγές παρατάσσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΛ ο Γιώργος Δώνης ο οποίος για πρώτη φορά θα δει αγωνιζόμενο τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Στα στόπερ ο Κουρμπέλης, ως φορ ο Εμμανουηλίδης.

Αλλαγές σε πρόσωπα και δοκιμές από τον Γιώργο Δώνη στο φιλικό με την ΑΕΛ με τον 49χρονο τεχνικό να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον Αχιλλέα Πούγγουρα ενώ από την αρχή και ως στόπερ θα παίξει ο Κουρμπέλης.

Επίσης στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Μουνιέ και ξεκινάει ο Μπουζούκης ενώ ο Δώνης επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ως τον μοναδικό προωθημένο.

Χαρακτηριστικά στο 3-4-2-1 που θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Διούδης με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Μαυρομάτη. Σαν δεξί μπακ χαφ θα παίξει ο Γιόχανσον και στο αριστερό άκρο θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης.

Στο κέντρο το δίδυμο θα αποτελείται από τους Κάτσε-Δώνη ενώ μπροστά τους θα παίξουν οι Μουνιέ και Μπουζούκης και ως σέντερ φορ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ