ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο ως ελεύθεροι θα αποκτηθούν οι Βέργος και Μανθάτης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τον Νίκο Βέργο και τον Γιώργο Μανθάτη με κανονική μεταγραφή, ώστε να μην υπάρχουν "σκιές" λόγω Ολυμπιακού.

Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει ασχοληθεί με τους Νίκο Βέργο και Γιώργο Μανθάτη. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καλή άποψη για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ρώτησε για τις περιπτώσεις τους.

Οι Έλληνες κάτω των 23 ετών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι μετρημένοι. Συνεπώς, ο Νταμπίζας δεν μπορούσε να προσπεράσει τους Βέργο και Μανθάτη, όταν το ρόστερ του τριφυλλιού χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Ο Νταμπίζας συνομιλεί με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά έχει θέσει μία βασική προϋπόθεση: να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό ως ελεύθεροι και όχι δανεικοί. Αν ο Ολυμπιακός δεν συναινέσει στην αποδέσμευση τους, τότε ο Νταμπίζας δεν θα το συζητήσει περισσότερο.

Καταρχάς, ο Νταμπίζας αντιτάσσεται γενικά στην πολιτική των δανεισμών, αλλά εν προκειμένω συνυπολογίζει τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο «Ντάμπι» αντιλαμβάνεται το κλίμα που επικρατεί και δεν σκοπεύει να το φορτίσει περισσότερο με δύο παίκτες που θα αντιμετωπίζουν διαρκώς την καχυποψία της εξέδρας...

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝ ΜΙΑ

Από εδώ και πέρα, ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν μπει στη λογική να «μαζέψουν» το ρόστερ. Ορισμένοι νεαροί θα επιστρέψουν στους Νέους ή θα δοθούν δανεικοί (όπως ο Σιφναίος), ενώ ο Δώνης θα ανακοινώσει στους υπό δοκιμή το πόρισμα του. Ο στόχος του 48χρονου προπονητή είναι να έχει περίπου 28 παίκτες (24+4 γκολκίπερ) στις προπονήσεις, ώστε να δουλεύει με τις κατάλληλες συνθήκες.

Από τις μεταγραφές, ο Δώνης αναμένει την απόκτηση του βασικού επιθετικού και ενός Έλληνα στράικερ κάτω των 23 ετών. Δεύτερη προσθήκη θα γίνει μόνο εάν βρεθεί κάποιος καλός εξτρέμ, όπως ο Γιώργος Μανθάτης. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να έρθει άλλος ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν θα είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ