ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταμπίζας: "Πρωτόγνωρο αυτό που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός με τα νέα παιδιά"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ και ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων", Νίκος Νταμπίζας, χαρακτήρισε στο περιθώριο της εκδήλωσης ως "πρωτόγνωρο" αυτό που πετυχαίνουν οι "μικροί" της ομάδας.

Οι μικροί του Παναθηναϊκού έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας με το εκπληκτικό ξεκίνημα - διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr στο "Casa de Panathinaikos" - κι ο Νίκος Νταμπίζας το χαρακτήρισε ως "πρωτόγνωρο" μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

"Δεν θα πω μακροσκελείς τοποθετήσεις. Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ σε μία εκδήλωση με τον κύριο χορηγό μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός με τα νέα παιδιά, όμως η διάρκεια θα κρίνει το αποτέλεσμα, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα.

Να έχουμε διάρκεια, στην κατεύθυνση, στη λειτουργία, σε βάθος χρόνου, η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στο πρόσωπο των παικτών και του προπονητικού τιμ. Θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μας πακέτο.

Χρειάζεται στήριξη απ’ όλους μας, πόσο μάλλον όταν υπάρχει το θέμα της υγείας, όταν αφορά μικρά παιδιά και στο πόσο μεγάλη βοήθεια μπορεί να δοθεί. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εύχομαι να ανταποδώσουμε με τα αποτελέσματα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός των "πρασίνων", Γιώργος Δώνης, στάθηκε στην "υγεία" που βγάζουν οι παίκτες και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια: "Είναι σημαντικό να έχουμε χορηγό μία μεγάλη εταιρία όπως ο ΟΠΑΠ. Το βλέπουμε στη σύγχρονη εποχή ότι στο ποδόσφαιρο οι χορηγοί παίζουν τεράστιο ρόλο. Από την άλλη πλευρά, θα συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα που βγάζει υγεία.

Το προσέχει ο κόσμος, φαίνεται σε όλους αλλά το έχουμε στα αποδυτήρια και σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, είμαστε στην αρχή, αλλά έχουμε πολλά να δώσουμε και να βγάλουμε. Είναι σημαντικό στις σχέσεις μας με τους χορηγούς να υπάρχει ανταποδοτικότητα και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε με αποτελέσματα".

O Γάλλος μέσος του "τριφυλλιού", Αντονί Μουνιέ, ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στον ΟΠΑΠ και εκπροσωπώ τους συμπαίκτες μου. Οι παίκτες δεν περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούμε και πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα μικρά παιδιά. Αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ χορηγό στον Παναθηναϊκό.

Όπως ξέρετε, ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και καθένας μπορεί να συμβάλλει. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό για τη συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και θέλω να καλέσω τους φιλάθλους να βοηθήσουν. Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ