ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα ο Βέργος, μετά ο Νο 9

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου για να πάει στον βασικό φορ. Πάντα στα υπόψη ο Γιάννης Μυστακίδης.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του για να κλείσει τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου, ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθεί στην εύρεση του βασικού επιθετικού. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνομιλεί διαρκώς με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και με τους παράγοντες του Ολυμπιακού, ώστε να καταλήξουν στους όρους της συμφωνίας.

Με ανυπομονησία περιμένει να τελειώσει η υπόθεση και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν έχει κλασικό "φουνταριστό" στο ρόστερ. Ο Δώνης επιθυμεί να συμπεριλάβει τον Βέργο στο πλάνο του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας παρακολουθεί διακριτικά την ιταλική αγορά, στην οποία τελειώνει σήμερα (17/8) η θερινή μεταγραφική περίοδος. Ο Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει τους επιθετικούς που τον ενδιαφέρον και ελπίζει να μην "χαθούν" όλοι. Ένας από τους στόχους του είναι ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, με τον Βούλγαρο να παρουσιάζεται πολύ κοντά στη Σπέτσια.

Πάντως, στα υπόψη των Νταμπίζα και Δώνη παραμένει ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 23χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και θα ήταν θετικός στην προοπτική να ανανεώσει το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Ίσως ο Νταμπίζας να ασχοληθεί ξανά με τον Γιάννη Μυστακίδη, αν δεν βρει τον επιθετικό που αναζητά...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ