ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Kappa

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Kappa

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη συμφωνία της με την εταιρία αθλητικού ιματισμού "Kappa", η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και έχει διετή διάρκεια.

Από τις 16 Ιανουαρίου είχατε ενημερωθεί ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Robe di Kappa. Την Παρασκευή (15/2) η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία, κάνοντας λόγο για συμφωνία που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και έχει διετή διάρκεια.

Αναλυτικά: " Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού ιματισμού «Kappa», η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και έχει διετή διάρκεια. Η «Kappa» θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό της ομάδας μας, με μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα κατ’ αποκλειστικότητα για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Επίσης, αναλαμβάνει την ανάπτυξη και διάθεση των προϊόντων του Παναθηναϊκού μέσω των μπουτίκ και των e-shops".

Ο αντιπρόεδρος της "Kappa", Λορέντσο Μπολιόνε, δήλωσε: " Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, μετά τα επιτεύγματα στα οποία φτάσαμε μαζί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο αθλητισμός είναι στο DNA μας και το ποδόσφαιρο είναι το πεδίο όπου η εταιρία μας έχει διακριθεί για την καινοτομία, την τεχνολογία και το σχεδιασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τα αποτελέσματά του στο γήπεδο, αλλά για την ιστορία, τους φιλάθλους, την ακαδημία του, και πάνω’ απ’ όλα τις αρχές του, τις οποίες μοιραζόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από το σχεδιασμό της φανέλας του".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: "Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την Kappa, μια εταιρία που συνδέθηκε με μια άκρως επιτυχημένη περίοδο του Παναθηναικού. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της ομάδας, αλλά θα πάει και βήματα παρακάτω το merchandising. Μέσω του ολοκληρωμένου και πλήρως αναπτυγμένου δικτύου λιανικής που διαθέτει η Kappa σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τα προϊόντα της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ