ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Παναθηναϊκός ζήτησε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου συναντήθηκε με μέλη της ΚΕΔ, εν όψει των επικείμενων αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ισότιμη αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού με τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου ζήτησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σε συνάντηση του με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας το πρωί της Τρίτης (9/10).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέμεινε ότι αναγκαίο να οριστούν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι του Τριφυλλιού με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, από τη στιγμή που αυτή η πρακτική παγιώθηκε στα ματς μεταξύ των τριών προαναφερόμενων ομάδων.

Από την ΚΕΔ έδειξαν κατανόηση στο αίτημα του Κωνσταντίνου και σε πρώτη φάση, αντέδρασαν θετικά. Έτσι και αλλιώς, το ζήτημα απασχολούσε και τους ίδιους, στο πλαίσιο της προσπάθειας τους να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πιο σημαντικών αναμετρήσεων της Super League.

Η ΚΕΔ έχει εκτιμήσει τη στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, η οποία είναι ήπια και δεν έχει αποφύγει τις ακρότητες.

Η ΠΑΕ δεν διαμαρτυρήθηκε μετά τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ούτε για τις υποδείξεις του Τζήλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Μένει να φανεί εάν θα οριστούν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ