ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Βαγιαννίδης αποδέχτηκε την πρόταση της Ίντερ και θα μπει στην πρώτη ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ αποδέχθηκε την πρόταση της Ίντερ καθώς ενθουσιάστηκε από την προοπτική να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα των νερατζούρι.

H Ίντερ έστειλε την Παρασκευή (16/5) έγγραφο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνοντας πως ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και αρχίζοντας διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 18χρονου δεξιού μπακ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το 24ο Ευαγγέλιο.

Σύμφωνα με την κορυφαία ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, στην έκδοση του Σαββάτου (16/5) ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποδέχθηκε την πρόταση των νερατζούρι. Κυρίως γιατί ενθουσιάστηκε από την προοπτική να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα της Ίντερ και όχι στην Primavera (ομάδα Νέων).

Στο 24ο Ευαγγέλιο είχατε διαβάσει την Τετάρτη όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης, τις επαφές της Ίντερ με τον Βιαγαννίδη, τις τηλεδιασκέψεις μεταξύ της οικογένειας του παίκτη και του αθλητικού διευθυντή των Ιταλών και την εξαιρετική άποψη του Αντόνιο Κόντε για τον δεξιό μπακ του τριφυλλιού.

Από την στιγμή που ο νεαρός αμυντικός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, δεν ήταν υποχρεωμένοι οι "νερατζούρι" να ενημερώσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά το έκαναν προκειμένου να είναι σωστοί και τυπικοί. Όπως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Φραν Βέλεθ, όταν οι "πράσινοι" ενημέρωσαν την πλευρά του Άρη.

Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καρπωθεί 350-400 χιλιάδες ευρώ ως τροφεία για τον παίκτη. Ο Βαγιαννίδης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του "τριφυλλιού", μετρώντας τέσσερα γκολ σε 15 αγώνες με την Κ19 του συλλόγου, ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε δύο αγώνες με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πακέτο" 2 εκατ. ο Βαγιαννίδης στην Ιντερ
Η Ίντερ ενημέρωσε πως διαπραγματεύεται με Βαγιαννίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ