ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι αποφάσεις Αλαφούζου για μπάτζετ και μεταγραφές που εξόργισαν τον Δώνη

Οι αποφάσεις Αλαφούζου για μπάτζετ και μεταγραφές που εξόργισαν τον Δώνη

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκαλύπτει στο Sport24.gr τις τρεις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου που έφτασαν τον Γιώργο Δώνη στο αμήν και έχουν ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές. (AUDIO)

Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις-βόμβα που έκανε την Πέμπτη το μεσημέρι στην κάμερα της "NOVA" ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης και ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης του από τον πάγκο των πράσινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι αποφάσεις Αλαφούζου που μεταφέρθηκαν μέσω των συνεργατών του στον Γιώργο Δώνη πριν λίγες μέρες για το σχεδιασμό της νέας σεζόν προσπαθούν να ωθήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην παραίτηση και για αυτό θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ας δούμε όμως ποιες ήταν αυτές οι τρεις αποφάσεις:

Πρώτον: Αυτό που μεταφέρθηκε στον Δώνη είναι πως για τον προγραμματισμό της ομάδας της επόμενης σεζόν αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είναι οι Αλαφούζος και Ρόκα.

Δεύτερον: Το μπάτζετ της νέας σεζόν δεν θα ανέβει ούτε ένα ευρώ.

Τρίτον: Παρά την εκτίμηση, όπως του τόνισαν, που υπάρχει στον Χρήστο Δώνη ως ποδοσφαιριστή για να υλοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας στο συμβόλαιο του 26χρονου μέσου θα πρέπει το καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά έχουν ενοχλήσει αφάνταστα τον Έλληνα τεχνικό όπως και το γεγονός ότι τους τελευταίους δύο μήνες δεν υπάρχει συχνή επικοινωνία ή καλύτερα καθόλου επικοινωνία ανάμεσα στους ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και τον 50χρονο προπονητή.

Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν φαίνεται πως μπορεί να κολλήσει ξανά και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

Ο Δώνης ενημέρωσε για τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της "NOVA" τους παίκτες του τριφυλλιού, πριν την έναρξη της προπόνησης, ώστε να είναι ενήμεροι για όσα θα διαβάσουν μετά το τέλος της και να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Αναφορικά με τα δύο θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης θα πρέπει να τονίσουμε πως για τον Βέλεθ του Άρη, ο Δώνης, έχει καλή άποψη, τον εκτιμά ως ποδοσφαιριστή αλλά ανάλογα με το μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός οι προτεραιότητες είναι σε άλλες θέσεις.

Όσο για το θέμα του Βαγιαννίδη είναι κάτι το ξεχωριστό και απλά στον Δώνη και δεν έχει να κάνει με τα όσα υποστήριξε ο 50χρονος τεχνικός πέρα από τη διαφωνία του στη διαχείριση του 18χρονου ποδοσφαιριστή και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ακούστε και όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ