ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δοκιμές του Αναστασίου ενόψει Λάτσιο

Οι δοκιμές του Αναστασίου ενόψει Λάτσιο
Αναστασίου INTIME SPORTS

Στην χρησιμοποίηση των Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ, Καρέλη και Μπεργκ στο αρχικό σχήμα στο φιλικό με την Λάτσιο έδειξε ότι προσανατολίζεται ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου όχι απλά συμπεριέλαβε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων στην αποστολή, την 20άδα, για το ματς με την Λάτσιο αλλά έχει στο μυαλό του την χρησιμοποίηση τους στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού. Κάτι που ισχύει τόσο για τον Σίλντενφελντ όσο και για τους Αμπεΐντ και Καρέλη.

Αυτό έδειξε τουλάχιστον στην προπόνηση των πράσινων και στο διπλό το οποίο έκανε. Εκτός και αν η δοκιμή του αποτέλεσε μια μπλόφα με τον "Ολλανδό" να μην θέλει να δείξει τα σχέδια του παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δοκιμή ενόψει φιλικού.

Με τους βασικούς Σίλντενφελντ, Καρέλης, Αμπεΐντ

Έτσι στο δίτερμα που πραγματοποίησε στο τέλος της προπόνησης και το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε με τους λεγόμενους βασικούς τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Νάνο αριστερά ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκε ο Μέντες ο οποίος είχε μπροστά του δεξιά τον Ζέκα και μπροστά του αριστερά τον Αμπεϊντ.

Στην επιθετική τριάδα αγωνίστηκαν ο Μπαϊράμι στα δεξιά, ο Καρέλης στα αριστερά και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Και δεν αποκλείεται οι έντεκα προαναφερθέντες να αποτελέσουν το αρχικό σχήμα των πράσινων με το Τριφύλλι να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά.

Στην ενδεκάδα των αναπληρωματικών συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος (ως αριστερό μπακ), Λαγός, Δώνης, Μουζακίτης, Κουσίδης, Ντίνας και Γιαννιτσάνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ