Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιμένουν να πληρωθούν την Πέμπτη (17/05), αλλά δεν αισθάνονται το ίδιο σίγουροι για τη δεύτερη πληρωμή. Διαβάστε στο Sport24.gr.

ADVERTISING

Με μεγάλη επιφυλακτικότητα υποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την πρόταση της διοίκησης για τα δεδουλευμένα του Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου. Ενδεικτικό της δυσπιστίας που επικρατεί στους περισσότερους, αποτελεί το γεγονός ότι αρνήθηκαν να πάρουν επιταγές.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης, οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους για την περαιτέρω στάση τους. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα πάρουν χρήματα (το 50%) την Πέμπτη (17/5), όπως τους ανέφερε ο Κωνσταντίνου, αλλά δεν νιώθουν σιγουριά για το δεύτερο σκέλος της υπόσχεσης, για την εξόφληση τους στις 10 Ιουνίου.

Για τους πιο πολλούς, η πληρωμή της Πέμπτης συνιστά ένα ορόσημο για τις αντιδράσεις τους. Εφόσον η ΠΑΕ φανεί συνεπής και τους καταβάλλει λεφτά, τότε θα κάνουν υπομονή, αναμένοντας και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οι παίκτες συμφωνούν ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου θα δείξει το μέλλον... Με εξόφληση των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου και με νέο ιδιοκτήτη, ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει δελεαστικός. Όμως, εάν κάτι στραβώσει με την "Pan Asia", τότε αρκετοί θα επιλέξουν να λύσουν τα συμβόλαια τους και να μην περάσουν άλλη μία σεζόν με τον Αλαφούζο.

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi