ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομόνοια: "Οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο έδινε ο Παναθηναϊκός"

Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Η Ομόνοια πήρε και επίσημα θέση για τις προτάσεις που έχει για τον Φάνο Κατελάρη τονίζοντας πως η πρόταση του τριφυλλιού πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Με επίσημη τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της η Ομόνοια πήρε θέση για τις προτάσεις που είχε για τον Φάνο Κατελάρη από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Λάρνακας τις οποίες και απέρριψε.

Σύμφωνα με τον Αντρέα Δημητρίου ο Παναθηναϊκός πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας πρόσφερε μόλις 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του κυπριακού συλλόγου, Αντρέας Δημήτριου ανάφερε:

« Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους€30.000ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ