ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει πρόσωπο με τον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έξι βασικοί ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο (14/4, 19:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και θα είναι διαθέσιμοι στο Περιστέρι.

Ένας αλλαγμένος Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί στο κυριακάτικο (14/4, 19:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Αφενός επειδή ο Γιώργος Δώνης έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τους πιο μικρούς σε ηλικία, αφετέρου διότι υπάρχουν πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Τρεις "πράσινοι" δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας, αφού θα εκτίσουν ποινές από κίτρινες κάρτες. Αυτοί είναι οι Ματίας Γιόχανσον, Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Σουηδός θα ξεχρεώσει την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δύο δεν θα παίξουν ούτε με τον Παναιτωλικό στο φινάλε.

Άλλοι τρεις αναμένονται να μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει υποστεί οίδημα στην έξω κεφαλή του γαστροκνήμιου του δεξιού ποδιού, ο Γιάννης Μπουζούκης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Φάνης Μαυρομάτης ταλαιπωρείται από οσφυαλγία στη μέση.

Οι τραυματίες θα προφυλαχθούν, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αυτό θα είναι το μόνο ματς από τα τρία που απομένουν, που ο Γιώργος Δώνης σχεδιάζει να παρατάξει την κανονική ενδεκάδα του, εξαιτίας της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ