ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άμεσες οι εξελίξεις με τον αμυντικό χαφ

Sunderland's Jack Rodwell during their English Premier League soccer match between Sunderland and Swansea City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell during their English Premier League soccer match between Sunderland and Swansea City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μπει στο τελικό στάδιο των επαφών με τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Έρχεται ακόμα και σήμερα (11/9) ο εκλεκτός του τριφυλλιού.

Καθοριστικές είναι οι επόμενες 48 ώρες για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ από τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει εντείνει τις ενέργειες του και ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνομιλεί αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ακόμα και σήμερα (11/9).

Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Τριφύλλι προκύπτει ότι ο Νταμπίζας έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό χαφ και απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει να διατηρήσει κρυφό το όνομα του παίκτη, προκειμένου να αποφύγει τις εκπλήξεις.

Αυτό που υποστηρίζουν πηγές από την ομάδα είναι ότι πρόκειται για καθαρό "εξάρι" και όχι για μέσο box-to-box. Επίσης, από τη διοίκηση επέμεναν ότι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει επαφές ο Νταμπίζας, δεν είναι ο 30χρονος Ολλανδός, Βουρνόν Ανίτα.

Ο παίκτης ο οποίος θα αποκτηθεί θα έχει αποδεσμευτεί πρόσφατα από την προηγούμενη ομάδα του, ώστε να χρειαστεί απλώς προσαρμογή στη φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη. Αλλιώς, κάποιος ο οποίος απέχει μήνες από τις προπονήσεις, έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα μήνα μέχρι να ανακτήσει τη φόρμα του.

ΡΟΝΤΓΟΥΕΛ ΚΑΙ ΚΑΜΑΒΟΥΑΚΑ

Προ ημερών, ο Νταμπίζας είχε μία επικοινωνία με τον Τζακ Ρόντγουελ και ρώτησε εάν έχει αλλάξει γνώμη για την Ελλάδα. Ο Άγγλος αμυντικός χαφ δεν έχει ξεπεράσει τους δισταγμούς του και απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι σκοπεύει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια. Ο μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή τον προτείνει σε ομάδες της Serie B και περιμένει απαντήσεις άμεσα.

Έπειτα, ο Γουίλσον Καμαβουάκα παραμένει στη short-list του Νταμπίζα. Ο 29χρονος Κογκολέζος με το γερμανικό διαβατήριο δεν είναι η πρώτη επιλογή του Νταμπίζα, αλλά είναι ένας παίκτης με προσιτό κασέ και ο οποίος περιμένει μία ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα. Ο Καμαβουάκα είναι σταντ-μπάι, εφόσον πάρουν αρνητική τροπή οι επαφές του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον βασικό στόχο του.

AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ