ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ανέλαβε και επίσημα το ρόλο του στο τριφύλλι ο Κωνστάντος

Παναθηναϊκός: Ανέλαβε και επίσημα το ρόλο του στο τριφύλλι ο Κωνστάντος

Ο Κώστας Κωνστάντος είναι και επίσημα νέο στέλεχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνοντας το ρόλο του διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επίσημη πλέον είναι η παρουσία του Κώστα Κωνστάντου στην στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον παλαίμαχο αθλητή του τμήματος μπάσκετ να αναλαμβάνει το ρόλο του διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόσληψη του εδώ και έξι μέρες και ο Κωνστάντος αποτελεί το πρώτο στέλεχος με κοινή απόφαση των Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ.

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του ήρθε μέσω ενός ποστ στο instagram του τριφυλλιού με δυο φωτογραφίες του, τη μια από το ΣΕΦ όπου ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ που είχε κατακτήσει το Κύπελλο του 1986 και την είδηση να αναφέρει: "Ένας κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 1986, ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει από σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρόλο διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Ο Κωνστάντος βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε συνομιλία με τα υπόλοιπα στελέχη μιλώντας αρχικά με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Στράτο Σωπήλη, αλλά και τους Σφυρή και Στάμο, ενώ συστήθηκε και στο προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ